Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Foredrag med Anne Thompson: "Gode spørgsmål er svære at svare på"

APR
05

Foredrag med Anne Thompson: "Gode spørgsmål er svære at svare på"


Dato Tirsdag d. 5. april 2022, Kl. 20:00 til kl. 22:00
Sted Salen HKC, Stubdrupvej 45, 6000 Kolding
Medvirkende
AU
Foredrag med Anne Thompson: "Gode spørgsmål er svære at svare på"

”Hvor var jeg, før jeg blev født?”

”Hvad sker der, når man dør?”

”Hvordan bliver man større?”

”Hvorfor må hun, når jeg ikke må?”

Børn har en evne til at stille spørgsmål, der kan tage pusten fra de fleste voksne. Måske fordi dybden kommer bag på os. Måske fordi vi har glemt, at man kan tænke over det, de spørger om. Måske fordi de peger på det, vi heller ikke kan vide med sikkerhed.

Foredraget "Gode spørgsmål er svære at svare på" er en hjælp til forældre, der gerne vil tale med deres børn om de store spørgsmål i livet. De spørgsmål, som handler mere om undren og tro end om faktisk viden, og som ingen af os - hverken børn eller voksne - kan have helt færdige svar på.

Anne Klitgaard Thompson er mor til tre, præst og blogger om børns åndelighed og tro på digogmigogvitro.dk. Anne vil i dette foredrag give dig større forståelse af de spørgsmål dit barn stiller og give dig den fornødne selvtillid til at gå ind i samtaler om de store, eksistentielle spørgsmål i tilværelsen med dit barn.

Du vil gennem foredraget få viden om hvilke grundlæggende eksistentielle spørgsmål alle børn stiller og få eksempler på, hvordan du kan tale med dine børn om eksistentielle spørgsmål. Vel at mærke uden at du selv behøver at være sikker på svaret.

Foredraget er gratis, og kræver ikke tilmelding.
Alle er velkomne!